Business people having a meeting

За Нас

ИНТЕРПРИМА е национален застрахователен брокер, обслужващ над три хиляди корпоративни и индивидуални клиенти и големи лизингови компании.

ИНТЕРПРИМА сключва всички видове застраховки на застрахователните компании в България – БУЛСТРАД, АРМЕЕЦ, ДЗИ, БУЛ ИНС, АЛИАНЦ, ЛЕВ ИНС, ДЖЕНЕРАЛИ, ОЗК, UNIQA, и др. и осигурява лизингово посредничество при покупка на активи на лизинг.

Сред многобройните застрахователни брокери, опериращи в България, ИНТЕРПРИМА има своята уникална и водеща позиция, базирана на десетилетен опит и собствено ноу-хау. Това означава, че имаме изградени дългогодишни партньорски отношения с компаниите, което ни позволява да договаряме преференциални застрахователни премии и покрития и специални условия за лизингови договори. Като в същото време оставаме на страната на клиента – ние не работим за застрахователя, а за застрахования!

В работата си в ИНТЕРПРИМА сме постоянно мотивирани да отговаряме на високите критерии, които сами сме си поставили и с мотото си: „Съвсем близо до почти съвършено“. Резултатът от всичко казано по-горе е, че процентът на клиентите на ИНТЕРПРИМА, на които не е отказано признаването на щета, през годините трайно е над 98%. Ако имате лош опит със застраховане през живота си – при нас това няма да ви се случи!

Защото:

  • Ние имаме общ интерес – нашите клиенти да получат застрахователните си обезщетения навреме и в пълен размер;
  • Застраховката е адаптирана според Вашите критерии и нужди – не се налага Вие да се адаптирате по нечий предварително подготвен продукт;
  • Срещу същата (като на застрахователя) цена получавате повече – съвети, консултации, грижа за изплащане на застраховката Ви, договаряне на най-добри финансови параметри.

Форма за контакт

Правила за организацията по разглеждане на жалби на ползватели на застрахователни услуги
Обадете ни се!